Φίλοι επισκέπτες του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ

θεωρούμε απαραίτητο να σας ενημερώσουμε από την αρχή σχετικά με τη γραμμή , τις κατευθύνσεις , τις προθέσεις και τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε το διάλογο στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Έτσι λοιπόν :
Ανοίγουμε το διάλογο χωρίς περιστροφές. Στο blog αυτό θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το διάλογο σε υψηλό επίπεδο. Οι αναρτήσεις μας θα παρουσιάζουν αντικειμενικά τα γεγονότα της πόλης και βεβαίως οι σελίδες μας θα είναι ανοιχτές σε όλους τους ενεργούς πολίτες χωρίς λογοκρισία.
Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Κορυδαλλός - Καλύτερη Πόλη: Ανακοίνωση στήριξης και συμμετοχής

Ανακοίνωση στήριξης και συμμετοχής στον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Πολίτες για τον Κορυδαλλό» με Δήμαρχο τον Σταύρο Κασιμάτη.

Η Δημοτική μας παράταξη «Κορυδαλλός-Καλύτερη Πόλη», τα 4 χρόνια της διοίκησης του Δήμου από τον Δήμαρχο κ. Σταύρο Κασιμάτη, έκανε μια γόνιμη, ουσιαστική  και εποικοδομητική αντιπολίτευση, χωρίς λαϊκισμούς και δημαγωγία.
Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε κάθε δημότη συνεργαστήκαμε με την διοίκηση του Δήμου μας, για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων που απασχολούσαν την πόλη μας.
Η παράταξη μας έχοντας τονίσει ότι θέλει χρηστή διοίκηση και νοικοκύρεμα στα οικονομικά συνεργάστηκε με θετικές προτάσεις στα Τεχνικά προγράμματα όσο και στους Προϋπολογισμούς με θετικές παρεμβάσεις για να μην χαθούν αλλά 4 χρόνια και να γίνει πράξη το όραμα των πολιτών για μια καλύτερη πόλη.
Με τη  θετική και υπεύθυνη στάση μα και τη χρηστή διοίκηση του Δήμαρχου κ. Κασιμάτη, ο Δήμος έμεινε ζωντανός και αναπτυξιακός.

Εμείς για το  καλό της πόλης, θα επιδιώξουμε την συνεργασία των δημοτικών δυνάμεων πού όραμα τους έχουν μια καλύτερη πόλη μακριά από κηδεμονίες αλλά την συμμετοχή και συνεργασία των πολιτών.
Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε μια Αυτοδιοίκηση πιο ισχυρή, σύγχρονη, οικονομικά ανεξάρτητη, διαφανή, κοινωνικά ευαίσθητη και ακομμάτιστη.
Πιστεύουμε για να υλοποιηθούν τα παραπάνω χρειάζεται μια ισχυρή ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση.
Μπορούν να συνεργαστούν άτομα που νοιάζονται για την πόλη με ανιδιοτέλεια και σοβαρότητα, που έχουν την ίδια αντίληψη για τις αρχές διοίκησης, για το πρόγραμμα δράσης και για τον τρόπο επίλυσης των προβλημάτων της πόλης.
Άτομα που δεν χρειάζεται να ανήκουν στο ίδιο κόμμα, μην πούμε ότι είναι απαραίτητο να μην ανήκουν σε ένα μόνο κόμμα, αφού σοβαροί και ανιδιοτελείς δημότες υπάρχουν σε όλα τα κόμματα.
Θέλουμε τον δημότη να συμμετέχει, ενεργά, να προτείνει, να σχεδιάζει και να αποφασίζει για την πόλη μας.
Η παράταξή μας, στις δημοτικές εκλογές, συμμετέχει με όλα τα αυτοδιοικητικά  της στελέχη στον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Πολίτες για τον Κορυδαλλό» με Δήμαρχο τον Σταύρο Κασιμάτη. Την ανακοίνωση υπογράφουν και οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι Θεόδωρος Μερεντίτης, Δέσποινα Γιαπιντζάκη και Γιάννης Σούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου