Φίλοι επισκέπτες του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ

θεωρούμε απαραίτητο να σας ενημερώσουμε από την αρχή σχετικά με τη γραμμή , τις κατευθύνσεις , τις προθέσεις και τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε το διάλογο στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Έτσι λοιπόν :
Ανοίγουμε το διάλογο χωρίς περιστροφές. Στο blog αυτό θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το διάλογο σε υψηλό επίπεδο. Οι αναρτήσεις μας θα παρουσιάζουν αντικειμενικά τα γεγονότα της πόλης και βεβαίως οι σελίδες μας θα είναι ανοιχτές σε όλους τους ενεργούς πολίτες χωρίς λογοκρισία.
Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Φίλοι επισκέπτες του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ

θεωρούμε απαραίτητο να σας ενημερώσουμε από την αρχή σχετικά με τη γραμμή , τις κατευθύνσεις , τις προθέσεις και τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε το διάλογο στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Έτσι λοιπόν : 
Ανοίγουμε το διάλογο χωρίς περιστροφές. Στο blog αυτό θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το διάλογο σε υψηλό επίπεδο. Οι αναρτήσεις μας θα παρουσιάζουν αντικειμενικά τα γεγονότα της πόλης και βεβαίως οι σελίδες μας θα είναι ανοιχτές σε όλους τους ενεργούς πολίτες χωρίς λογοκρισία. Μοναδική μας φιλοδοξία να συμβάλουμε σε έναν έντιμο, ειλικρινή διάλογο με όλους τους ενεργούς πολίτες της πόλης.  
Δεν κρυβόμαστε. Στηρίζουμε τη Δημοτική Αρχή του Κορυδαλλού και το Δήμαρχο Σταύρο Κασιμάτη. Τον στηρίζουμε γιατί διαπιστώνουμε καθημερινά πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του αγωνίζονται πραγματικά και χωρίς τυμπανοκρουσίες για τα μεγάλα και σύνθετα προβλήματα της πόλης μας (φυλακές, λατομεία κλπ) ενώ στα προβλήματα της καθημερινότητας τα αποτελέσματα σε σχέση με το παρελθόν είναι πράγματι εντυπωσιακά (καθαριότητα, πράσινο, αισθητικές παρεμβάσεις στην πόλη). 
Ασκούμε έντονη κριτική. Βεβαίως θα είμαστε αυστηροί σε λάθη, παραλείψεις και καθυστερήσεις στην υλοποίηση των προγραμματικών θέσεων. Πιστεύουμε ότι μέσα από την καλόπιστη κριτική η κάθε δημοτική αρχή βελτιώνεται διαρκώς. Άλλωστε ο στόχος για την ανάπτυξη και πρόοδο της πόλης είναι κοινός. Αυτό που δεν πρόκειται να κάνουμε είναι αναπαραγωγή γελοίων κειμένων και αναρτήσεων της μορφής «ένα αυτοκίνητο πάνω σε πεζοδρόμιο», «ανάβει μία λάμπα κάπου στην πόλη», «γόπες σε παρτέρι» κ.λ.π. Θεωρούμε ότι τέτοιες δημοσιεύσεις, προερχόμενες από μίζερους και μικρόψυχους, προσβάλλουν τη νοημοσύνη των σκεπτόμενων πολιτών. 

Εμείς δεν πρόκειται να ασχοληθούμε μαζί τους. Τους αφήνουμε στην κρίση των δημοτών...

1 σχόλιο:

  1. απλα θελουμε να ζουμε ησυχα κ με υγεια σε ενα καθαρο περιβαλλον..το καθε λογης βαφειο ιχ εχει το δικαιωμα να μας υποβαθμιζει την ζωη μας??? σας ερωτω κ κασιματη! ΠΡΑΞΙΤΕΛΟΥΣ 13 ....δεν μπορει να το αφησουμε ετσι δεν γινεται!!! ολοι οι κατοικοι εδω γυρω ειναι αγανακτησμενοι καταγγελιες γινονται κ περιμενουμε να δουμε αποτελεσμα....με την πολη μας ειμαστε κ τον επικεφαλη ΔΗΜΑΡΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή