Φίλοι επισκέπτες του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ

θεωρούμε απαραίτητο να σας ενημερώσουμε από την αρχή σχετικά με τη γραμμή , τις κατευθύνσεις , τις προθέσεις και τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε το διάλογο στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Έτσι λοιπόν :
Ανοίγουμε το διάλογο χωρίς περιστροφές. Στο blog αυτό θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το διάλογο σε υψηλό επίπεδο. Οι αναρτήσεις μας θα παρουσιάζουν αντικειμενικά τα γεγονότα της πόλης και βεβαίως οι σελίδες μας θα είναι ανοιχτές σε όλους τους ενεργούς πολίτες χωρίς λογοκρισία.
Διαβάστε περισσότερα

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Η αλήθεια για το ποιος καλύπτει το κόστος για το διαδικτυακό τόπο του Δημάρχου.

Επειδή λέγονται και αναρτώνται με μεγάλη ευκολία διάφορες πληροφορίες και απόψεις, και ορισμένοι εντελώς ερασιτεχνικά (και όχι μόνο)  χρησιμοποιούν το βήμα του διαδικτύου για να προκαλέσουν το ενδιαφέρον αλλά και να ασκήσουν «αντιπολίτευση» και επειδή εμείς πιστεύουμε ότι όλα πρέπει να βγαίνουν στο φως της ημέρας, θεωρούμε κατάλληλη τη χρονική στιγμή να παρουσιάσουμε τα αποδεικτικά στοιχεία, τις πληρωμένες αποδείξεις  δηλαδή, που αφορούν στο διαδικτυακό τόπο του Δημάρχου της πόλης μας κου Σταύρου Κασιμάτη. 

Συγκεκριμένα τις τελευταίες ημέρες έχει αναπτυχθεί μια παραφιλολογία σχετικά με το διαδικτυακό τόπο του Δημάρχου. Ισχυρίζονται κάποιοι ότι το κόστος του διαδικτυακού τόπου του κου Κασιμάτη καλύπτεται με δαπάνη του Δήμου και ότι αυτό είναι απολύτως αντιδεοντολογικό. Εμείς λοιπόν για να σταματήσει αυτή η ανόητη προπαγάνδα σχετικά με το θέμα παρουσιάζουμε τις σχετικές αποδείξεις πληρωμής όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι πληρώθηκαν και πληρώνονται με προσωπική δαπάνη από τον ίδιο το Δήμαρχο. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ας δουν λοιπόν όσοι κόπτονται για τη διαφάνεια και ολοφύρονται για τα οικονομικά του δήμου τις αποδείξεις παροχής υπηρεσιών που ακολουθούν. Για άλλη μια φορά το σχέδιο σπίλωσης που απεργάστηκαν απεδείχθη αναποτελεσματικό και έγινε τελικά μπούμερανγκ.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου