Φίλοι επισκέπτες του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ

θεωρούμε απαραίτητο να σας ενημερώσουμε από την αρχή σχετικά με τη γραμμή , τις κατευθύνσεις , τις προθέσεις και τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε το διάλογο στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Έτσι λοιπόν :
Ανοίγουμε το διάλογο χωρίς περιστροφές. Στο blog αυτό θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το διάλογο σε υψηλό επίπεδο. Οι αναρτήσεις μας θα παρουσιάζουν αντικειμενικά τα γεγονότα της πόλης και βεβαίως οι σελίδες μας θα είναι ανοιχτές σε όλους τους ενεργούς πολίτες χωρίς λογοκρισία.
Διαβάστε περισσότερα

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Ατόπημα αριθμ 1 : Πάμε Αλλιώς και Δημαρχείο

Τι είναι εκτός από διαστρέβλωση η καταγγελία ότι οι εργασίες για την κατασκευή του Δημαρχείου έχουν προ πολλού σταματήσει τη στιγμή που ο καθημερινά εξελισσόμενος σκελετός του οικοδομήματος φαίνεται πλέον από την οδό Αθηνάς ; Τι απαντούν στους δημότες, τους κατοίκους αλλά και τους περαστικούς που σε καθημερινή βάση βλέπουν το έργο να εξελίσσεται ; Δεν είναι τουλάχιστον παράδοξο να χρησιμοποιεί η ανοιχτή δημοτική κίνηση που πρόσκειται στην ευρύτερη αριστερά την επικοινωνιακή μεθοδολογία που κάθε δημοκρατικά σκεπτόμενος πολίτης καταδικάζει ; Εκτός και αν συμβαίνει το άλλο. Εκτός δηλαδή και αν οι συντάκτες ζουν σε άλλη πόλη!


Συνεχίζεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου