Φίλοι επισκέπτες του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ

θεωρούμε απαραίτητο να σας ενημερώσουμε από την αρχή σχετικά με τη γραμμή , τις κατευθύνσεις , τις προθέσεις και τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε το διάλογο στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Έτσι λοιπόν :
Ανοίγουμε το διάλογο χωρίς περιστροφές. Στο blog αυτό θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το διάλογο σε υψηλό επίπεδο. Οι αναρτήσεις μας θα παρουσιάζουν αντικειμενικά τα γεγονότα της πόλης και βεβαίως οι σελίδες μας θα είναι ανοιχτές σε όλους τους ενεργούς πολίτες χωρίς λογοκρισία.
Διαβάστε περισσότερα

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Η ΔΕΗ έκλεισε τα ταμεία της στη Νίκαια και κάποιοι το… «αντιλήφτηκαν» τον Ιούλιο…

Καλό θα είναι όταν κάποιοι βγάζουν αντιπολιτευτικές κορώνες  να είναι πιο προσεκτικοί γιατί , κατά την προσφιλή τους άλλωστε συνήθεια, εκτίθενται. Εκτίθενται δε ακόμη περισσότερο όταν τα ηλεκτρονικού τύπου δημοσιεύματα και ανακοινώσεις τους αναδημοσιεύονται  από τρίτους  που επίσης δεν μπαίνουν στον κόπο να ελέγξουν τι δημοσιεύουν.
Ειδικά για την περίπτωση του κλεισίματος των ταμείων εξυπηρέτησης του κοινού της ΔΕΗ Νικαίας , ο Δήμαρχος Κορυδαλλού από τις 3 Μαρτίου 2010 έστειλε επιστολή προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας ζητώντας την επαναλειτουργία των ταμείων της στη Νίκαια. Τώρα αν κάποιοι «ξύπνησαν» το κατακαλόκαιρο και έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν και να τονίσουν ότι «τη δημοτική αρχή δεν την αγγίζουν τα απλά και καθημερινά» είναι θέμα που σχετίζεται με τον τρόπο που αντιλαμβάνονται την κριτική και τον αντιπολιτευτικό τους ρόλο…
Για την αλήθεια του πράγματος ακολουθούν η επιστολή του Δημάρχου και η απάντηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΗ.


Επιστολή Δημάρχου

Απάντηση ΔΕΗ




1 σχόλιο:

  1. Εστειλε την επιστολη στην ΔΕΗ ο δημαρχος και χιλια μπραβο του.Αλλα διβαζοντας της απαντησεις της ΔΕΗ μου δημιουργηθηκε ενα ερωτημα Εμεις οι κορυδαλλιωτες ειμαστε παιδια ενος κατωτερου θεου;και εξηγουμε, γιατι θα πρεπει να φυγει ο κατοικος του σχιστου πχ στα τρια ΕΛΤΑ της Νικαιας,η στο Κερατσινη,η στο Αιγαλεω,και να μη παιρνουν και τα ΕΛΤΑ Κορυδαλλου ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ το λογαριασμο της ΔΕΗ.Ενα απλο ερωτημα κανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή