Φίλοι επισκέπτες του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ

θεωρούμε απαραίτητο να σας ενημερώσουμε από την αρχή σχετικά με τη γραμμή , τις κατευθύνσεις , τις προθέσεις και τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε το διάλογο στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Έτσι λοιπόν :
Ανοίγουμε το διάλογο χωρίς περιστροφές. Στο blog αυτό θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το διάλογο σε υψηλό επίπεδο. Οι αναρτήσεις μας θα παρουσιάζουν αντικειμενικά τα γεγονότα της πόλης και βεβαίως οι σελίδες μας θα είναι ανοιχτές σε όλους τους ενεργούς πολίτες χωρίς λογοκρισία.
Διαβάστε περισσότερα

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Η αλήθεια για τις παράνομες διαφημιστικές πινακίδες

Επειδή η παραφιλολογία με τις διαφημιστικές πινακίδες συνεχίζεται θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε τους κατοίκους της πόλης και να δηλώσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι :
Με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής και ίδια μέσα έχει ήδη αρχίσει η αποξήλωση των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων και ακολουθείται ειδικό χρονοδιάγραμμα. Μέχρι στιγμής έχουν αποξηλωθεί όλες οι μεγάλες πινακίδες τύπου «Πίζα» καθώς και πινακίδες «επί στύλου»
Με ομόφωνη απόφαση της διαπαραταξιακής επιτροπής για τις εκλογές του Νοεμβρίου 2010 , οι υπάρχουσες διαφημιστικές πινακίδες δεσμεύτηκαν και θα χρησιμοποιηθούν ως χώροι προβολής των δημοτικών συνδυασμών.
Το πρόγραμμα αποξήλωσης των διαφημιστικών πινακίδων θα συνεχιστεί αμέσως μετά τις εκλογές και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου.
Κάθε άλλη πληροφορία ή σχόλιο για το σοβαρό αυτό θέμα εξυπηρετεί αλλότριους στόχους και είναι εκ του πονηρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου